کباب ماهی قزل آلا
♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥
تنها ترین تن هاخداست که هیچ تنهایی را تنها نمی گذارد.
چهار شنبه 17 دی 1393برچسب:, :: 10:57 :: نويسنده : *mn*

مواد لازم :

_ یک ماهی قزل آلای بزرگ برای 2 نفر یا یک قزل آلای کوچک برای هر نفر

_ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

_ آب لیمو یا لیمو ترش تازه

_ روغن زیتون  1 الی 2 قاشق برای هر ماهی 

_ زعفران قدری

_ پیاز 1 عدد

 

طرز تهیه :

در هنگام خرید ماهی قزل آلا ، از فروشنده بخواهید که از قسمت پشتی ماهی را برش بزند و سر و دم را جدا کرده و محتویات شکم را خالی کند .

ماهی را خوب شسته و با یک برس زبر پوست ماهی را خوب بتراشید تا لزجی روی ماهی از بین رفته و پولکهای ریز جدا شود .

یک عدد پیاز خرد شده و نمک و زردچوبه و فلفل و آب لیموترش و کمی روغن زیتون به ماهی اضافه کنید و در ظرف در بسته به مدت حداقل 12 ساعت در یخچال نگهداری کنید . بهتر است اگر از لیموی تازه استفاده میکنیدکمی از پوست لیمو ترش را تراشیده و یا پوست آنرا هم کنار ماهی در ظرف بگذارید تا به معطر شدن ماهی کمک کند .

ماهی را روی توری گذاشته و مخلوطی از یک قاشق روغن زیتون و 2 قاشق آبلیمو و کمی پودر زعفران و کمی نمک درست کنید . ابتدا قسمت پشتی ماهی و سپس قسمت داخلی شکم ماهی را کباب کنید ضمن کباب کردن سعی کنید با برس ، مخلوط روغن زیتون و زعفران و آبلیمو را روی ماهی بزنید و با یک سیخ چوبی در گوشت فرو کنید تا این مخلوط به درون ماهی رفته و ترد و خوشمزه شود . سعی کنید حرارتی که به کباب میرسد خیلی کم و ملایم ولی به مدت طولانی باشد چون حرارت زیاد ، ماهی را خشک کرده و میسوزاند هر چه ماهی کمتر حرارت ببیند کباب آن خوشمزه تر  میشود 

 

 

 

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





كد ماوس


دریافت کد پرواز حباب ها